Kaj nudimo

Psihoterapija je z osebnim življenjem klienta/klientke povezan in prepleten proces, v katerem psihoterapevt/psihoterapevtka ali svetovalec/svetovalka vzpodbuja klienta/klientko k spoznavanju sebe in soočanju z lastnimi čustvenimi, telesnimi, duševnimi in odnosnimi izzivi ter mu/ji ob tem stoji ob strani. V psihoterapevtskem procesu ali procesu svetovanja sta klient/klientka in terapevt /terapevtka zaveznika, naravnana v smeri dogovorjenih terapevtskih ali svetovalnih ciljev in s strani klienta/klientke razkritih potreb in hotenj. Psihoterapija pomaga odkrivati in razvijati osebne potenciale, izboljšati stik s seboj in z drugimi, ustvarjati boljše medosebne odnose, določiti osebne prioritete ipd.

Svetovanje

individualno, skupinsko, družinsko in partnersko psihoterapijo ter svetovanje;

Informiranje, pomoč

informiranje, psihosocialno pomoč in svetovanje;

Klinične prakse, raziskave

omogočanje klinične prakse ter raziskovalno dejavnost za specializante/specializantke različnih psihoterapevtskih modalitet;

Subvencionirano ali/in brezplačno svetovanje

s pomočjo sredstev, pridobljenih na razpisih, občasno nudimo tudi subvencionirane ali/in brezplačne psihoterapije, svetovanja za socialno ogrožene posameznike/posameznice ter delavnice in predavanja za vse, ki si želijo s pomočjo psihoterapije izboljšati kakovost življenja.

Center za psihoterapijo in psihosocialno pomoč Koper
 
Tominčeva 2
6000 Koper

Tel:

030 924599

email: 

psihoterapija.info@gmail.com

  • Facebook

© CPPK

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now