Korona virus COVID – 19
MOŽNOST BREZPLAČNE PSIHOSOCIALNE PODPORE, PSIHOLOŠKE POMOČI IN SVETOVANJA
(po telefonu, skypu in drugih oblikah dela na daljavo)

V Društvu Center za psihoterapijo in psihosocialno pomoč se zavedamo, da je izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa prinesel vrsto izzivov in tudi negotovosti. Da bi to obdobje čim lažje prebrodili, se lahko za psihosocialno
podporo, pogovor, svetovanje obrnete na nas.


Svetovalni pogovor, psihološko svetovanje in psihosocialna podpora so namenjene vsem, ki doživljate čustveno stisko, tesnobo, razdraženost in podobne duševne stiske ob soočanju z neugodnimi okoliščinami.

Prvenstveno smo na razpolago občanom Obalno-kraške regije. Pomoč nudimo brezplačno. Prednost pri brezplačni pomoči imajo socialno šibki, vsi tisti, ki v tem času delate za vse nas, da naše življenje teče kolikor toliko normalno ter osebe, ki so v izolaciji in/ali doživljajo stiske tudi zaradi obolelosti.

 

Prosimo vas, da se obrnete direktno na naše terapevte v seznamu. Terapevti, ki v tem trenutku lahko nudijo nekaj brezplačnih svetovanj, so obarvani z RDEČO. Za lažje dogovarjanje prosimo, da jim pošljete SMS na telefonsko številko ali na email. Terapevt vam bo odgovoril, kdaj se lahko slišita ali vam v primeru preobremenjenosti predlagal drug kontakt.

 

 

 

V primeru nejasnosti in dodatnih informacij lahko pokličete tudi na kontaktno številko društva.

 

Predsednica društva

Darka Verbič, dipl.univ.psihologinja, psihoterapevtka RT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now